Over ons

Fertilife Benelux BV is een in Nederland gevestigde producent van gegranuleerde meststoffen. Het bedrijf maakt deel uit van de internationale bedrijvengroep “Agrofertrans”. Wij leveren onze plantenvoedingsproducten wereldwijd, bieden boeren toegang tot hoogwaardige meststoffen en leggen de basis voor succesvolle, duurzame en milieuvriendelijke landbouw.

Over ons
Fabriek

De fabriek produceert gegranuleerd ammoniumsulfaat. Een hoge mate van automatisering zorgt voor milieuvriendelijke logistiek, veiligheid voor werknemers en kostenefficiënte fabrieksprestaties. De fabriek omvat een productiegebouw, een geavanceerd transportsysteem en 2 productielijnen. Het productieproces is milieuvriendelijk, emissievrij, geen afval, geen bijproducten en geen negatieve impact op het milieu.

 

Fabriek
Belangrijkste kenmerken
125,000 t
Productiecapaciteit
27
Personen
30,000 t
Magazijncapaciteit

Onze voordelen

Onze voordelen

Voordelen van de locatie

Extra magazijncapaciteit bij Verbrugge Terminals. Verbrugge International BV is een toonaangevende full-service logistieke dienstverlener in het strategische hart van Noordwest-Europa, pal aan de Noordzeekust.

 

Dankzij de capaciteiten van de haven kunnen goederen op schepen van verschillende soorten en maten worden geladen en kan het product indien nodig worden verpakt.

 

Lage kosten voor transport van grondstoffen en eindproducten per schip en binnenschip.

 

 

10-jarige samenwerkingsovereenkomst met de Terminal voor logistieke diensten en opslag.

 

Industrieel en logistiek ontwikkelde regio.

 

Nabijheid van afzetmarkten.

 

CONTACT
Finlandweg 11, 4538BL Terneuzen, the Netherlands.
+31 (0) 115 74 50 98
info@fertilife.nl
Voor verkoopinformatie: neem contact op met de officiële distributeur Sunfert S.A. Place du Bourg-de-Four, Postbus 3627 CH-1211 Geneva 3, Zwitserland.
18, Boulevard Georges-Favon, CH-1204 Geneva , Switzerland
+41 79 674 39 64, +41 22 321 81 48
sunfert@sunfert.ch
contacts